Ge mig lite förslag vafan, stel pinnar

Jag är så jävla trött, men går det äns att somna innan klockan 12? inte vad jag vet, jag väntar tills klockan 12 och går och lägger mig då. Medans ska jag fundera på vad jag ska skriva om här i bloggen..
Något förslag?.. Bilder har jag gott om, vad vill ni se bild på? vad ska jag skriva om?
Vem du än är, hur ful du än är :)hhaha skriv


idag är idag

Varit i stan hela dagen med Emelie.. Spelade lite fotboll med folk också. Hoppas ni klickat er in på min blogg nu :) en söt bild på Yasin och Yasir, rätt stavat? ;D ha


peace

Nu ska jag kila ut och möte Eve och Pauo. Så här ser jag ut idag, och ni får stå ut med en bild som jag inte berädd på.


Onsdagens planer

Igår innan Paulina loggade ut från msn så sa jag till henne att jag skulle vända på dygnet. Men att vakna 7.45 skit pigg av ett jävla sms var ju inte direkt meningen. Men det är väl bra, då e jag trött ikväll..
Idag ska jag dra och luncha med Paulina, det är ju Onsdag förfan. Och sedan ska jag möta upp Empan så man får se att hon lever. PEACE


En höst lukt

Precis som det luktar ute nu, ni vet att man verkligen känner på lukten att det är höst
Varje gång jag känner det där doften så tänker jag på den här bilden. För varje höst kväll när jag skulle antingen gå hem till T eller hemifrån honom så luktade det alltid så. Och jag hade alltid en sån varm känsla i kroppen, kanske därför jag gillar den där speciella höst kylan och doften.


Pärlan

Jag saknar min pärla, vart tog den vägen? så jävla bäst


21:58

För lite klädd kände jag ju att jag var när det stack på mina lår när jag nu precis kom hem. Fick hosta också, fett skumt. Jag sjuk? aldrig. Nu kommer jag säkert bli det för att jag sa så, så jag tar tillbaka det. Men nu ska jag iaf kolla på Andra Avenyn. mysigt! :)

KLOCKAN ÄR ALLTIF NÅGONTING MED 58 NÄR JAG KOLLAR, SIIIICK.

vad väljer man?

Tjejer klagar ofta på deras mens och hur orättvist det är inte killarna får det och så. Att vi ska få betala tamponger och det borde vara gratis och skit.
Men liksom helt ärligt, jag kan gå med min mens i 5 dagar istället för att få raka mig I ANSIKTET var eller varannan dag liksom. Att kunna sminka över mina finnar som jag känner mig obekväm i och göra mina ögonbryn fina untan att klassas som bög..
Så hade det funnits ett val, så hade jag garanterat valt att vara tjej


Dyslexi

Det är alltid skönt att ha en förklaring om varför man skriver som man gör och varför det kanske inte är så bara att läsa en bok. Det har många fördelar som att man slipper göra många saker i skolan, man får alltid extra hjälp om man vill ha det och all där till..
Men det är väldigt jobbigt också har jag kommit på nu på senare tid. Jag vet fortfarande inte om gammal stavas med två m eller inte.. Nu frågade jag min mamma och igår slog jag upp det på lexin. Det sätter sig aldrig, hur mycket jag än försöker så minns jag inte hur det stavas. När jag ska stava gamla så tänker jag på gamla stan skylten vid tunnelbanan och därför vet jag att det bara är ett m. Det är sånna knep man får ta till, som att aldrig stavas aldrig med två L och alltid svaras alltid med två L.

Så ni får stå ut med mina stavfel och särskrivningar, hoppas ni förstår vad jag försöker säga ändå :)


Mat mat mat

Det man aldrig får hemma ska man älska så jävla mycket. Jag älskar falukorv och mackaroner, men det får jag aldrig hemma. Jag älskar tjockpannkaka, och det har jag aldrig fått hemma. Nu har jag tvingat min mamma att göra just ugnspannkaka eller vafan det heter. as nice :D Visste att ni ville veta
Ni vill också veta att alla som har comviq och finns på min mobil borde man tycka synd om! Har jag ett skämt så är det dom som får stå ut..


hahaha

Nej gott folk, det var jag som startade trenden med den rosa mjukisdressen. Släng er i väggen!


Vila i frid

Världens underbaraste hund har gott bort.  Vila i frid Ricco <3


Sommaren 2009

Eftersom bloggen inte hängt med och eftersom sommaren nyss tagit slut. så får ni bilder från min sköna sommar
Helt underbar och bara njutit av varje dag med mina vänner <3

17 maj, sommar? Nej men årets första dopp måste ju vara med. Jag bestämde mig för att bada och drog med mig Paulina och Evelina ner till Hästhags som bangade, men inte jag såklart!



Och blev mycket fotboll i början med kyliga kvällar, här är det klädfotboll som gäller. Tur fan att man är bäst och aldrig missar mål så man slipper ta av sig. Synd för Sebbe


Åkte till Uringe och kollade på cross och fattade inte ett skit. Och det tog slut med Tom


Började nästan varje dag med bad och sol


Firat midsommar hemma hos Evelina


Varit mycket med Tobbe, bråkat med Tobbe, blivit sams med Tobbe


Hade två chilldagar med Emelie och Andreas, den ena vid vattnet och åt och fiskade..


Och den andra på mysiga Mörkö


Varit många trevliga kräftskivor, även fast jag inte gillar skiten


Hann till landet en helg också


Kameran ljuger..? nej men man kan ju hoppas

När jag la ut en bild på mina fettvalkar så blev alla förvånade. ''Trodde jag aldrig du skulle göra'' vad någonting jag fick höra mycket. Men vafan va? Är det någon som inte orkar bry sig är det väl jag, eller har jag fel?
När jag har tråkigt kan jag skicka bilden här nedan på msn och fråga, tycker du att jag är tjock? och det vet jag ju att jag ser ut på bilden.. Men nästan alla säger nej, det tycker jag är lite roligt. Typ Philip som fick bilden skickad till sig här om dagen, gud vad jag skrattade när han sa att ja inte var tjock..
Iförsig ser han mig rätt ofta och vet hur jag egentligen ser ut.
Som på den här bilden, jag vägde ändast 59 kilo till mina 177 cm. Och det är det smalaste jag varit på många år.
Men vad ska man dölja egentligen, inte alla men många ser ut som jag gör när man gör sådär. varför bry sig?
Och den ända som erkänner att jag e tjock på bilden är Paulina ''tänk om man var sådär tjock och trodde man var snygg'' fick jag till kommentar när hon fotade den bilden för många månader sen. Tack liksom ;) haha


Alkisar är vad ni är

Det är sjukt att se hur antalet besökare till bloggen sjunker under helgerna.. Antingen för att jag inte skriver på helgerna eller för att alla super skallen av sig. Jag vill tro att det är det andra.. ;) PEACE

Och juste, alla ser väl att det är
1. Dessie (fjortis minen, och push up)
2. Kissie (''ett överdrivet sätt att visa hennes redigeringar)
3. Foki (bara konstig min, med kinaögon)


Mitt livs längsta och jobbigaste farväl

Fick en fråga som löd:
Menar verkligen inget illa med att fråga om det här och kommer ångra att jag skrev det , men jag bryr mig. Vet vem du är o så, du ser mig säkert flera gånger i veckan utan att tänka på det, men, har alltid undrat vad som hänt din pappa...behöver inte förklaring. Men om du orkar,
du är stark. Det vet jag!

Och först vill jag bara säga att det är lugnt, om man inte frågar kan man ju inte få något svar. Så jag ska berätta för dig, eller er vad som ''hände''. Och har funderat på om jag ska beskriva det med ett ord eller om jag ska dra hela storyn, och ett långt inlägg får det bli och många tårar kommer hinna att falla ner på tangentbordet vill jag lova. Men det är skönt att gråta ibland.

Men det var iaf för 3 år sen allting började.. Jag, Paulina och två killkompisar hade precis varit och hälsat på Emelie på Karolinska sjukhuset då det ringer i min mobiltelefon. I andra änden av luren hörs en svag och ledsen röst, ''pappa ligger på Södersjukhuset''. Jag hann bara till trollbäckens centrum där Isac mötte upp mig med en taxi och vi åkte direkt till SÖS och pappa. Där låg han i en säng och var vaken men groggy av mediciner.. Jag hade inte en aning om vad som hade hänt föräns nu. Han hade fått ett epilepsianfall och dom hade upptäckt en hjärntumör..
Eftersom mamma var i Hälsingland (om jag minns rätt) och eftersom jag inte ville vara med Anette så åkte jag hem till Paulina den kvällen. Där man fick massor med tröstande kramar av alla i familjen Moquist..
Men iaf, så gick tiden och pappa fick komma hem efter bara några dagar.
Vi umgick ofta så ofta vi bara kunde, vi alla visste ju innerst inne vad som skulle ske, även fast jag intalade mig att en cancer aldrig skulle kunna bryta ner min pappa. Min pappa? nej det skulle bara inte kunna gå. Och både jag och min kusin var säkra på att allt skulle lösa sig, vi ville iaf tro det..
Eftersom cancern satt i hjärnan så tappade han sakta men säkert talförmågan, och blev mer och mer förlamad i högra halvan av kroppen.
Tiden gick och cansern bröt ner min pappa bara mer och mer. Och tro mig, att se någon som man älskar så högt brytas ner och vara helt försvarslös är det värsta jag någonsin varit med om. 
Först var det en krycka till hjälp, sen blev de rullstol, till slut låg han förlamad i halva kroppen i en sjukhussäng.
Men han låg hemma, det var någonting vi valde. Även fast pappa inte kunde uttrycka sig så visste vi att sjukhus inte var någonting för honom. Så några gånger om dagen kom det ''sjuksköterskor'' och kollade så allt var bra och hjälpte till om någonting behövdes. Till slut orkade inte pappas sambo med att allting hände hemma, så då blev han flyttad till Handens närsjukhus.

Natten till den 22 December 2007..
Jag och Emelie låg och sov hemma hos henne, då det ringer i min telefon. Det var mamma
''pappa har gått bort nu''. Jag kunde liksom inte förstå det, det kunde inte vara sant. Då rasade min värld samman. Emelie kollade på mig, vi sa inte ett ord. Hon kramade om mig hårt och länge medans det strömmade ner tårar från bådas våra kinder.. Jag klädde på mig och mamma och Isac kom och hämtade mig och så åkte vi till Handens närsjukhus.
Där låg han, min pappa.. Med slutna ögon helt livlös, så som jag aldrig trodde jag skulle se honom. Men det såg ändå fridfullt ut, min pappa hade äntligen fått ro.

Och det som gjorde att man orkade med allting, hela den långa resan var främst min pappas humor i det hela, att kunna skämta om det som var så svårt för oss alla hjälpte mig något otroligt mycket.
Och förstås alla värmade ord och stöttningar från familj och vänner. Jag tror verkligen inte man kan ta sig igenom någonting sånt här ensam.
Även allting nu efter, det är vänner och familj som gör att man orkar kämpa. För det är inte lätt det är det verkligen inte. Bearbetet är en livslång process

Som sagt skulle jag kunna sagt ''Cancer, han dog av cancer''. men nu blev det såhär, hoppas svaret duger


<3

Kan inte säga att jag saknar dig, men jag saknar verkligen någon som förstår mig som du


Folk utan hjärtan asså

När jag ser en gammal person som går segt och allt där till, när jag ska gå om den personen då så saktar jag alltid ner.. För att personen inte ska tänka ''tänk när jag var så ung och kunde gå så bra'' typ så. Så berättade jag det till Paulina och Evelina. Och dom hade helt andra tankar, dom håller alltid för andan när det går förbi en gammal eller ett cp typ. Fan vad taskigt asså.. Okej jag tycker inte om gamla så alltså, tycker det är sjukt äckligt men vafan hålla andan? ärligt..?

Här är ett foto på 2 personer utan hjärtan, akta er


Hellre ensam med en sladd, än vilsen med många sladdar

Så, då var helgen slut då. Så hej igen bloggen! I Fredags var vi bara ute och tog det lugnt. Och igår så var vi borta. aja skiter i vilket..diohajkdiosahbdjk as da a äckel








helg och lite data

Igår satt Eve, jag och Pauo hemma hos mig.. Tills vi frog ut och mötte folk asså..
Nu ska jag ut och möta Paulina, hon vill ha cola 

Middag

Nu sitter jag hemma med Isac, Paulina kommer snart. Vi ska laga mat och sen får vi se vad vi hittar på. PEACE


Svar på frågestund

Hur är det mellan dig och tom? lite mer än bara kompisar? Tom och jag är bara vänner, och så kommer det att förbli.
Vad är din favorit låt? Det är väldigt olika, men jag måste nog säga Life goes on med 2pac
Äckligaste maträtten? Skaldjur, kräfter och sånt skit
Vilka bloggar läser du? Jag klickar mig in på väldigt många bloggar, den ända jag egentligen läser är Empans. Blir en del Kissie och Paows också, men dom läser jag knappt inte, kollar mest på bilder.
Vin eller vodka? vin
kisslukt eller svettlukt? svettlukt
Turre eller hobbyturre? Turre
Vad vill du göra när ''du blir stor''? Jag tar dagen som den kommer, och har verkligen inte tänk på det! ha
Bästa minnet? När Isac, pappa och jag alltid var ute i skogen och grillade på kvällarna när vi var små, sån härlig känsla när mörkret föll och det blev kolsvart
Favorit klädesbutik? Oj! inte insatt, inte insatt alls. Jag vet faktiskt inte
Vad tycker du om rökning? Det är sorligt tycker jag
När du har torkat dig, har du någonsinn fått bajs på nått finger då? Säkert när jag var liten, men inte nu i ''stor'' ålder
Vilken skola går du i? Jag går inte i skolan, hoppat av
Inriktning? Gick handel ett tag, men hoppade som sagt av
Lider du av någonting? tvångstankar? Nej jag lider inte av någonting, inte vad jag vet. Men man kan ju undra

FRÅGESTUND!

Fick en Anonym önskan om en frågestund, bara att fråga på nu.
Så svarar jag imorgon på allting, var inte blyga


mot Tyresö kyrka

Nu har jag fixat mig lite och så, känner mig inte allt för pigg idag.
Ska bara packa väskan och sen åka till pappas grav. Saknaaaad <3
Mobilen är såklart med

 


ring ring

Det där med att vakna.. Paulina kan ha värsta signalen på högsta volym och vibration som vibrerar sönder hela sängen som väckarklocka, men hon vaknar inte, inte äns lite.
Och jag har ett ynka litet pip utan vibration som sms signal, och vaknar nästan varje gång jag får ett sms.
Konstigt det där. Idag fick jag iaf vakna till söta sms från Italen, I like!

Hittade en sten som jag skrivit på för lääääänge sen! hahaha. skit snyggt

YES WE DO!

Vilken ska man köra på i vinter, det lutar mer åt färgbomben.. Vad tycker ni?


GISSA BLOGGARNA!

Gissa på nu vafan, alla måste iaf gissa. Den sista kanske är lite klurig


Pauo jag måste hem.. jag ska blogga

Som sagt idag har vi varit i stan och lekt turister.. Fått fota andra turister och varit på donken 2 ggr inom en timme. Vi har hoppat studdsmatta och spelat left 4 dead. Tagit SM i klättring och åkt med Cribbas snobb bil, några meter iaf ;D Läsa, nej tack.. här är massor med driv bilder.. För er som inte känner mig borde undra, men dom som känner mig tycker väl det är vardagsmat

Finn ett fel


Emelie Paulana Desse

Turister

Pauo och eve, ser fortfarande inte vad pauo tycker e så coolt

SM-GULD i klättring

Blev en del självmords försök

Studdsmatta, en överdrivet vid Paulana

jag tror jag vann ''stirra i solen tävlingen''

Paulana funderar på att bli morsa

drickpause

Tummen upp för skolan och utbildning

Sen blir jag porrkung och för wild för kameran, där slutar vi


Hos Montana

Sitter hemma hos Paulana och dricker cola och väntar på mat så hon kan äta så vi kan dra ut sen.
Vi har lekt fjoller i stan och turister så bilder kommer när jag kommer hem. PEACE

mot stan

Nu ska jag kila in mot stan och luncha med Paulana. Kanske träffa Empan en stund om hon inte dissar ;)


Jag blir så jävla känslig när jag har mens och.. egoistisk?

För någon vecka sedan när jag skulle gå in till mitt rum så stannade jag upp precis vid dörren och kollade in i rummet, jag granskade det noga medans en tår föll ner för min kind. Tankarna som fick mig att gråta var att:
Tänk om jag skulle dö.. Då skulle min mamma stå exakt här och kolla in i mitt rum och låta tårarna rinna i timmar. Hon skulle säkert sätta sig på sängen och greppa tag i min kudde och krama om den och känna lukten av mig. Sen tänkte jag längre, fan vad alla skulle sakna mig, fan vad alla skulle gråta och vara ledsna. Okej inte alla, men många, väldigt många!
Tur att jag inte har tankarna på att dö iaf då :) och nu när jag inte mens så kan jag bara skratta åt mig :)

Och den här bilden har med fått mig att börja gråta när jag har pms, för jag tänker att ''den här bilden skulle dom nog ha på kistan om jag dog'' eftersom många tar mig som en väldigt glad och sprallig tjej.


2009-09-23 | Grattis

Idag fyller världens underbaraste kille år, grattis och många pussar till dig <3
Ni får bilden igen, kan ändå inte bli för mkt ;D


Niggah pleace

Jag tror ingen kan vara så fruktansvärt ful som jag kan vara, men jag tror inte heller någon kan bli så stanas snygg som jag kan vara ibland heller! Konstigt det där. Nu blir det Andra Avenyn


Tidsfördriv eller bara självmord

Drog ut och mötte Paulana och Evelajna, och jag hade med mig kameran! Det slutar aldrig bra, för vilda liksom
Och vi driver galet hårt så ta inte allt så seriöst, för mer oseriösa får man leta efter. Men se och njut idjots

Tyresös galnaste.. (white and black)

 


Paulana sitter fast

WILDBOYS


molnigt i Tyresö!

Sitter under molnen och snackar i telefon med Paulina som är hemma hos sig.
Skit coolt faktiskt, för vi ser samma moln, och hör samma ambulans! nu ska jag ut och möta henne. PEACE


D to the E

Antingen har jag böldpest eller så är jag bara biffen själv! hahaha
Pauo, är det för skrytsamt?


Trevlig resa!

Jag hatar när du ska bli så gullig mot mig. men tro mig vännen, jag faller ändå aldrig tillbaka!
och ja jag är avundsjuk, 27 grader.. Italien tönt ;D


Dessa hejdån

Det är så kul när man ska gå hem från Paulina.. När hela familjen ska säga hej då låter det såhär:
Paulina: hejdå Abdull (alltid någonting sånt)
Paulinas mamma: Hejdå gumman!
Paulina pappa: Hejdå Paris Hilton
Lillesystern: Hejdå diarré
Om Paulinas storebror är hemma, så brukar han blanda in någonting med tidningstjärnan eller någonting sånt
för han tycker det alltid står om mig i Tyresö tidningen.
och Sebbe håller mest käften

12:46

Nu ska jag ta mig ett bad, kan fan inte minnas när jag gjorde det sist
Och nej ni kommer inte få någon bild ifrån badet när man ser mina ben och har skum och ljus
Ljus är för töntar(empan) och skum är bara äckligt
Men ni kan få en bild på nyrakade ben, man ska inte raka sig om man är sur. HEJ EMO! hahahaha


Gooodmorgon!

klockan är elva och jag är klar vaken, Emils skåne kompisar ringde och väckte mig.
Men man förstår inte ett skit vad som säger tills Emil tar ifrån dom luren och snackar relativt normalt ;D haha
Men det är det bästa sättet att vakna på, blir så glad varje gång ''han'' ringer och då blir man så jävla pigg


Långa dagar, längre nätter

Jag saknar att ligga på en strand med stekande sol, jag saknar Mörkö. jag vill ha sommar <3
Och om ni inte har någonting att göra imorgon, eller vafan även om ni har någonting att göra imorgon
SÅÅ ring mig, var med mig! Emelie du får till och med ringa klockan åtta eller nio :D PEACE
eller Pauo skolka, vafan vad som helst :D hahaha


Farsta

Undra vad det är för fel om man känner sig som världens lyckligaste person ena dagen, men dagen efter känns allting så jäääääääävla värdelöst. nej inte pms eller någonting sånt. Utan att äns tänka på någonting alls så kan mina ögon bara börja tåras. Jag vet verkligen inte varför.. Kanske det är undermedvetet eller?

Men iaf när allting känns galet piss och man inte har lust att göra någonting, så är det vara lyfta luren och ringa till världens bäästa Sandra. Hon får alltid en på bra humör och hon är den ända som delar mitt damp. haha

Jag älskar dig, behöver dig <3


världens jävla bästa personer



Nattiii

Och så här fina blev mina naglar ikväll
och nu ska jag sova, natti <3


Man lär sig leva med sorgen, men saknaden finns alltid kvar

Och man bara sjunker djupt in i tankarna, då inga dåliga dagar fanns
Då sorg och smärta inte existerade
Man vill inte lämna tanken, man vill bara ligga och hoppas på att allting kommer bli som förut igen
Och livet leker, men bara för stunden, och när tankarna försvinner så är man tillbaka till skiten


Stockholm


Bara naturbegåvning eller pluggis?

Jag får ofta frågan om varför jag hoppade av skolan, och mitt svar är alltid att en mer skoltröttare person än mig får man leta efter.. Och jag säger ofta att jag inte kunde, jag kunde inte sitta stilla på lektioner och bara lyssna. Jag gjorde aldrig det jag skulle och satt mest och störde. Men jag hade aldrig tankarna på att hoppa av, det var mer min rektor som kom med förslaget, och ja? utan att tänka så hoppade jag av. Men det är ingenting jag ångrar så mycket ändå, eftersom jag tyckte det var jätte jobbigt att vara i skolan. Låter som jag var mobbad, men det var jag inte.
Men iaf.. Idag när jag rensade mina lådor där jag har massor med gamla skolarbeten från gymnasiumet, så hade jag bara VGn i alla uppgifter förutom några där det var antingen G eller MVG. Fan vad jag måste vara smart, för plugga har jag då fan aldrig gjort?
Och eftersom jag gick högstadiet där vi inte hade några obligatoriska lektioner, så blev det inte mycket till plugg om man heter Desse, men lyckades ändå gå ut med 190 poäng. jag e fan bäst.
Så naturbegåvning eller pluggis, helt klart naturbegåvning! haha
Men stavningen däremot, den ska vi bara tänka bort. Som jag skyllt på i några år nu.. jag har dyslexi ;D

Bilden är ifrån sjuan i kunskapsskolan


Desanan | Paulana

Jaa, jag hoppas ni förstod att Paulina den svarte bara drev.. Hon fick gästblogga och jag satt brevid och bara skrattade :D PEACE!

SPRING IVÄG!

Nu har jag sminkat mig på 3 minuter, ska möta Tobbe och åka till Tyresö gymn, då kan man ju passa på att lämna tillbaka lite skolböcker och så. Och hann inte duscha så mitt hår står åt 100000 håll. Nu måste jag springa till bussen.. Peace

Notishölm

Emelie och jag åkte till Tyresö slott och Notholmen i brist på annat igår. Och... ehm Empan fotade. haha
Och Tobbe säger att det här är mer en bilddbok än en blogg, men vafan vem vill läsa? inte jag och Pauo
Så här har ni ännu mer bilder, dom här är från igår




Men så kom jag på att jag inte fick ladda upp bilder på Emps innan hon hade sagt att det var okej. Så inga mer bilder. Får jag gå och äta lunch istället då. PEACE


Freeeedag

Då är frågan, vafan gör jag vaken nu?
Mamma väckte mig klockan kvart i åtta och jag vaknade med uppspärrade ögon och var klar vaken.
Så nu ska jag ut och springa en runda och sedan vidare till solariumet, kan behövas. Hörs sen, PEACE


Bästa vän <3

Jag har tröttnat helt på att inte ha någon Tobbie att prata om allt med, så nu är min bästa unge tillbaka i mitt liv. Och det är jag jätte glad för.. Har saknat dig <3


Tyresö kyrka

Paulina ringde och väckte mig imorse så det var bara att klä på sig och åka in till globen och donken såklart.
Men Pauo skulle jobba vidare så jag mötte upp Empan och åkte hem till henne, hann vara där i någon timme tills mamma hämtade oss och så åkte vi till Tyresö kyrka. Tände ett ljus för pappa och ett för Marcus


 



Tänder ett ljus för dig Marre <3

Så sitter man här 3 år senare, med tusen tankar i huvudet och lika många tårar på kinden och bröstet.
Tänk att det var 3 år sen om någon timme som du lämnade oss här på jorden, det är helt sjukt 3 år sen?
Jag minns det som igår när vi alla satt runt elden vid hästhagsbadet, och ingen behövde säga ett ord, alla bara njöt av sommaren och tystnaden. Jag minns det som igår när vi var hemma hos mig och sjöng Eddie Meduza låtar. Jag minns det som igår när mamma ringde den där morgonen och sa att du omkommit i en bilolycka.
Nu ska jag fortsätta kika in sidan om dig som Sonja har gjort så fin, jag ska fortsätta känna värmen från ljuset brevid mig och jag ska fortsätta låta tårarna rinna tills jag somnar. Vila i frid vår älskade Marcus Bohaman <3

  


höst

Fyfan vad det är höst nu asså. Satt ute i en timme och snackade med Rebecka, Mikko och Fredde och hade det inte vart för min varma fula jacka så hade jag frusit ihjäl. Fast det är mysigt med lite kyla, det luktar så jävla gott. Nu har jag iaf sett på idol och satt på mig lite mjukiskläder och tänkte ut och springa. PEACE


Bloggtorka, hahaha

Vem sa att jag inte kände Michael Jackson?



Vem sa att jag inte var biff?


Vem sa att jag aldrig ramlat med min moppe?


Vem sa att jag inte rökte?


Vem sa att vi aldrig dödat någon av bollings fiskar?


Vem sa att dom aldrig är styva?



Mariatorget

Kvällen igår, snackar vi inte om. Varför blir det alltid knas? men det är as nice



utgång

Nu har jag fixar klart mig för kvällen, ska ut och möta Paulina och vidare hem till Carro
Sen får vi som vanligt se vad kvällen har att bjuda på



Alla som har svininfluensan klappar nu!

Innan Emelie gick och la sig sa hon till mig att skriva ett inlägg i min blogg, så hon hade någonting roligt att vakna till imorgon. Och så skickade hon en länk på aftonbladet om inget mindre än jävla svininfluensa. Så då blir det ett inlägg om vad jag tycker om svininfluensan och hur oerhört töntigt jag tycker det är.
Som när Emps och jag bakade chokladbollar här om natten, så smakade jag på kokset från mina händer, och då säger hon ''Jag hoppas du har tvättat händerna, det är precis så där man får svininfluensan''
Jag kunde inte låta bli att bara skratta, och trodde såklart inte att hon var seriös.. men det var hon.
Jag tror iaf verkligen inte det spelar någon jävla roll om man tvättar sina händer en gång mer eller mindre.
Varför ska man hålla på? får man skiten så får man. Lev som vanligt, du märker om du får svinsjuka vafan!

Och nej jag har inte haft svinsjuka!


Eftersom alla tjatar..

..så måste jag ju skriva. Men det har varit så tråkigt när bloggen såg ut som ett helvete, men nu har emps kirrat det så nu är det bara att skriva på. Nog för att man ser ut som en man, men det ska ändras det med :) Tackdu!


RSS 2.0