halsont och crossnördar

okej nu orkar jag inte mer för ikväll, men det kommer mer.
Har ont i halsen och ska upp tidigt imorgon och skjutsa Tom till någon crossbana för ovanlighetensskull

PEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACE

På tal om crossbana så lovade Tom mig idag att han skulle lära mig att växla i sommar. Jippie. Fast har faktiskt kört på 2an en gång när det var en rak mark nere i skåne. tjlulululululu

njut av sommaren så länge det går

Grillmat, fiskat och allt sånt där som hör sommaren till har vi också hunnit med







Anna och Tyresö

När Anna och gamla klassen tog studenten så bjöd Anna med mig på flaket. Åkte i 2 timmar hoppade och skrev, sprutade öl och dom billiga visade tuttarna. Det var galet och det fanns inte en ända del på kroppen som var torr när man klev av när det var slut.

Drog hem till Anna och fixade oss och åt grym grillmat.

Efter det drog vi till Källan där det var Tyresö gymnasiums slutskiva, var mkt folk man känner och det brukar alltid vara sånt sjukt drag. men folk som är födds år 1992 är verkligen sjukt jävla stela, helt stört är det.
Det var helt okej, tappade bort mina vänner och drog vid stängning.


















t.o.m Paulina gick ut skolan..

.. utan fullt gymnasiebetyg, mohaha! var tvungen.
Var iaf på paulinas mottagning där det bjöds på sjukt god mat och dricka. Ölkubb och trevligt folk. Var rätt slitna och blev rätt tidigt den kvällen och inte alls mkt bilder. Men ÄNDÅÅÅÅ










underbara

Jag hade en sjukt jävla självmordsbenägen dag och kväll. men dessa killar räddade mig och drog med mig ut på krogen och drog shots som aldrig förr. Så jävla bra!




Studenter hit och dit

Jag har varit på Alexandras studentmottagning. Och fyfan vad roligt att träffa hennes familj efter så lång tid. Alex är en barndomsvän som flyttat från Tyresö, så ses mer än sällan..
Och den mottagningen var en av dom bättre kvällarna i mitt liv. Så jävla mysigt, sånt drag på vänner och släkt. God mat och allt var helt perfekt bara.


Ett fett jävla bildregn för att jag älskar det, och ni med.































Oh vad jag är dålig

Men nu ska jag ta igen. Nu ska jag skriva allt som jag varit med om sen sist ni såg mig. eller allt där jag har bilder till, för annars minns jag inte äns vad jag har gjort.

VARSÅJÄVLAGOD

bäst


Det är okej

Det spårar väldigt ofta ur när Pauo och jag ska ta oss hem på morgonen efter en festnatt
















En kväll hos Adina

Igår trodde jag att jag skulle få gå ut på krogen för att inget hände. Gick upp till Silverado och träffade isac och Bohman. efter ett tag kom Paulina och vi drog till Adina som hade fest. Satt ute vid vattnet, och dansade sönder. BILDER

ill



















Lill lördagen

Eve och Carro drog med mig till Gröna Lund för första gången i år. Vi spelade lite spel, åkte någon ny grej och sen.. aaa så drog vi vidare till medis kök och bar och knäppte en kall.
Dom var inte så sugna på att dra vidare, så jag mötte upp Elis och Fredrik och dom drog med mig till STUREPLAN(?) In på Solidaritet där Pete Tong spelade.
Kvällen var iaf hyffsat lyckad och sen blev det DONKEN såklart.








TINAS STUDENT

I tisdags tog Tina studenten och såklart var jag på plats och gjorde festen hel. Finns inte så mycket mer att säga om kvällen än att den var grym. MEN bilder såklart, det har jag massor av





























RSS 2.0