phuket

Imorse ringde Ving mig, och berättade att vårat hotell i Thailand hade dubbelbokat. Så dom var tvungna att flytta oss till ett annat hotell. Ett hotell som är bättre på alla sätt, större och mycket dyrare, men konstnaderna står Ving för. Fyfan vilket flyt vi har. Små fattiga studenter liksom, fan vad bra


?

Jag har ju en ny kamera, och jag tror fan att den photoshopar hyn själv eller någontint. Är det någon kamera grej som vet om den kan göra så? eller har jag verkligen så snygg hy?

som här

Cole och Micke

I tisdags blev det att ligga hemma hos Nicole och glo på några filmer. Sova i hennes säng, och det är andra gången hon stönar när hon sover när jag ligger bredid. pervo Nicole liksom.

Igår fick Micke hämta oss, och Micke försökte lära Nicole att sladda. Hon har bara kört bil 3 gånger och hon var så jävla bra. Naturbegåvning helt klart. 3 gången jag körde bil, såå.. hade jag nog inte lärt mig att komma framåt äns.

Efter att vi snurrat runt som galningar så drog vi hem till Micke och spelade kort, kollade på gamla bilder på Nicole, jag fick massage och bara snackade skit.

Vid 3 någongång fick Micke skjutsa hem oss. Och jag fick äntligen sova i min egna sköna säng. Typiskt att man vaknar såhär tidigt då. Vem som ringde och väckte mig säger jag snart

pratar med Anna


Världens bästa Nicole





världens snyggaste och längsta hår


Micke lär Nicole sladda


skrev mitt namn på Mickes ''tavla'' innan jag kom på att det ser ju ut som jag e gubben och e tjock :( hah

sååååå kul

Igår när Nicole, Pauo och jag satt och pratade med mamma om Thailand och vart, när och hur man skulle pruta så sa jag jävligt fel, och roligare felsägning har jag nog aldrig sagt..

Desse - Men det är väl dom där stånden som står längst vägen som man ska spruta på. hahahahah !!

Vad i helvete hade jag i tankarna då? ha

en bra dag

Man kan inte göra samma sak varje dag bara för att det är vardag kom Paulina och jag tydligen på igår. Men det är as nice.

Imorse väckte Micke mig klockan nio och han sjuktsade hem mig innan han skulle till jobbet. Det låg två feta sälar vid namn Nicole och Paulina i min säng när jag kom hem. Jag som var pigg och glad, fick gå och lägga mig brevid dom och sova i några timmar tills doktorn ringde mig.
Fick en tid att vaccinera mig mot hepatit A eftersom jag åker snart. Så drog med mig Nicole och Pauo upp till alé, tog spruta och åt på trollgrillen.
Drog med mig Paulina hem och vi däckade i min säng igen.

Nu hör jag julmusik från vardagsrummet och det luktar köttbullar. Vi har gäster och det är uppesittarkväll för våran del ikväll. Det blir mysigt.

Hade lovat en vän att komma över ikväll.. Och Paulina ringde precis och frågade om jag skulle med ut och ta en öl och snacka gamla goda tider med lite vänner. Men en annan vän behöver en vän, så ikväll blir jag hemma och är världens bästa vän som alltid.






saknar dig

Kom precis att tänka på att dom allra mest spårade, skeva, konstigaste, roligatse grejerna står alltid Tessan för. Hon är så jävla störd, hon skämms nästan aldrig för någonting och gör dom allra skevaste sakerna på fyllan.
Tessan säger och gör saker som jag alltid i hela mitt liv kommer att skratta åt. så jääääävla störd! och jag älskar det.

Såg precis en bild från min födelsedag på donken, hahahahahaha därför jag kom på det. Men denna bild är från Rättvik iår


helt underbart

Nu har jag varit nere i förrådet och hämtat min resväska. Det är 11 dagar kvar men jag orkade inte vänta. Så nu har jag suttit och valt ut skor och packat ner dom. Fan vad jag längtar




anna anna anna

Idag har jag varit med Anna nästan hela dagen. Åkt runt i snökaoset hela dagen känns det som. Shoppat lite julklappar och snackat hemligheter.

Sen har jag suttit hemma och sappat mellan hockeyn, simningen och handbollen.




Fredag till söndag

I Fredags satt jag hemma hos familjen Moquist med Paulina och Evelina. Spelade kort och fixade oss. Efter ett tag bestämde sig Pauo och Eve att åka in till Mariatorget och träffa lite vänner. Jag rinde Micke, och han fick hämta mig vid Gullmars. Vi pratade om allting i flera timmar, spelade spel på hans mobil, spelade kort, lyssnade på musik och bara hade det trevligt. Skrattade och jag grät en skvätt, haha. Klockan hann att bli åtta på morgonen innan vi gick och la oss.

lördagen var planerna att jag skulle vara med Anna, men så blev det inte. Jag var med Nicole istället och vi åkte och sladdade, åkte till donken, godis svampen, hem igen, och till statoil.. Innan vi bestämmde oss för att bara ligga inne och se en film. Vi såg Knight and day, jag har sett den förut och det är faktiskt bland dom bästa filmer jag har sett. Den gillar jag starkt.

Idag söndag då, så tänkte jag åka och köpa lite julklappar till alla nära och kära. Tror det blir in till Port73 och inn&finn och se om man hittar någonting roligt att ge bort.

knappt några bilder är tagna.


jag har haft tur

alla borde ha rätt till en så bra familj som jag har, alla borde ha rätt till så fina vänner som jag har.
Alla borde ha rätt till så underbar släkt som jag har.
Även fast jag inte träffar alla mina vänner så ofta som jag vill, så vet jag att dom alltid finns där om jag vill, och jag hoppas dom vet detsamma






















nu nu nu

jag vill vara brun och ha solbelekt hår



tick tack

Det enda som hjäler oavsett vad, är tiden
synd att den går så fruktansvärt långsamt


hur kul, och hur sött



Phuket i 2 veckor med Paulina

Imorse när Paulina och jag vaknade så ringde vi till Ving och bokade en resa som vi har tittat på sen igår.
Och sedan fixade vi oss och drog in till stan och pungade upp pengar och så nu har vi våran resa. Fyfan vad roligt det ska bli, är så sjukt taggad.
Vi åker den 30 december och kommer fram på nyårsdagen.. Så nyår på en strand i värmen blir det i år, bättre kan det inte bli. Vi är borta i 2 veckor så vi kommer hem den 14 januari.

Oh jag måste vara lyckligast, fyfan vad rätt! ¨






upptäcksresa

nu åker jag och Paulina in till stan, håll alla era tummar och tår, jag vill och hoppas. hejja hejja hejja!


TOMt

även om det är över nu
allting har förändrats
men du finns kvar


jag saknar dig

Det kommer alltid vara någonting som saknas
Det kommer alltid vara någonting som gör så sjukt ont inom mig


I go out every night and sleep all day




Lördags

När jag vaknade drog jag, Pauo och eve upp till alé och åt pizza. Drog vidare till Pauo och kollade på mysteriet på greveholm. Så jävla bra, måste se klart någondag. 24 avsnitt i en kvart tar 6 timmar, och det hade vi inte tid med. Jag lånade Pauos dusch och drog hem och fixade mig med Nicole. Vi hade 20 minuter på oss innan Micke hämtade oss. Så fick platta håret och sminka klart mig hos honom.

Och igår var det mer drag, och mer folk än i Fredags hos Micke.
Nicoles mamma kom och hämtade oss SOM VANLIGT och sen drog vi hem till Nicole och åt tacos igen. haha.
Snackade ännu mer skit och somnade














Fredag

I fredags så kom Eve, Pauo och Nicole hem till mig och vi fixade oss. Vi beslutade oss för att åka hem till Micke i Älvsjö. Så Fredrik och Elis kom snällt och hämtade oss.
Vi dansade och roade oss. Runt fyra kom stackars Nicoles mamma och hämta oss, alltid en räddare i nöden.
Jag följde med Nicole hem, åt tacos, snackade skit och sen la vi oss.


















älskade älskade barn

Nicole - Här ligger du och messar med tre killar som vill ha dig.. Och jag ligger här ensam, kall, ledsen....m.m
Och så ställer hon sig i spegeln med en kudde och ser ledsen ut, och fotar sig själv. hahahahah stöööörd


sov

Klockan är sju och jag har precis kommit hem, vem orkar?
Nu ska jag krypa ner i min egna säng, så man kan sova lite bättre med lite mer space 


Jag ryser ärligt i hela kroppen av lycka av dessa bilder

Jag vill ha Power big meet i Västerås med Tessan, sova i bilen och träffa så sjukt roligt folk, så jävla rätt!






















ELLER


hundprommis

Nu ska jag skapa en ny vana med Nicole. Eftersom Nicole och jag träffas minst en gång varje dag och snackar om allt från himmel och jord. Så kan vi lika gärna göra det när vi är ute och går.

Som igår var jag och Nicole ute och gick i en timme med Putte och Max, hennes hundar. Det var sjukt skönt och uppfriskande. Och det är ju faktiskt roligare att gå med hundar också, speciellt Putte och Max, jag bara älskar dom. Dom kan gå lösa också, så man behöver inte hålla i något koppel heller, då blir det också roligare.

Ska fota dom ikväll så får ni se skönheterna


godmorgon

Vem vaknar jävla nio på sina lediga dagar? Jo, jag. Och inte ett skit finns det att göra. Alla sover och det är tråkigt att vara själv. Men man får väl göra det bästa av situationen och äta lite då


har man tråkigt, så har man

Vad heter du: Desiré
Ålder: 18
Vad längtar du till: Sommar och sol
Vad händer i helgen: Den som lever får se 
Vad har du på dig: tights och en stor flis
Vad blir du glad av: vänner och familj
Vad blir du ledsen av: lögner och svek
Vilken låt lyssnar du på nu: Skaburbian Collective - Atrocities of IJA
Vem saknar du: Pappa

HUR
Svarar du i telefonen: aa hallå på mobilen, hej det är Desiré på hemtele
Gör du när du är kär i fel person: gråter
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Någon tia och hundring löst kanske
Mycket är klockan: 01:45
Hur många kontakter har du på msn: 249
Spenderar du en regnig dag bäst: Ute och gör regndansen med Pauo

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Lukas Nicole: Ska du vara dryg så är det onödigt att jag kommer.. Jag vet att du har all rätt till det men det blir bara sämre om jag kommer till dig och du vill bråka :( <3
Ringde dig senast? Tom, men svarade inte
Pussade dig senast? T
Ska du träffa imorgon? Det får jag se
Sov du med senast? Paulina
Festade du med senast? Tjejerna
Vem fick du senast sms av? Lukas


saker jag fått höra i helgen

- Jag har alltid undrat vem som söker på ''rosa bilar'' på blocket, nu har jag fått ett ansikte på det. Och är inte ett dugg förvånad.
Kim till mig

- Ni är dom stördaste brudarna jag träffat.
Lukas till mig och Cole

- Dig känner jag igen.
en polis till mig

-
Hade jag haft dig som flickvän, hade du fått allt du velat ha, utomlandsresa och allt du kan tänka dig.
Till mig från min stalker


ledigt är bäst

Jag är ledig idag och imorgon. Så imorse var jag utelåst, drog hem till Tom och lånade duschen, åt och snackade lite skit. Och nu har jag ÅGREN för jag inte vet vad jag ska hitta på idag eller imorgon.


söndags

Satt jag, Eve och Pauo och var självmordsbenägna. Sent på kvällen åkte Pauo och jag till Statoil, med buss(?)
Köpte chips, godis, cola och dipp. Drog hem till Pauo, såg några filmer och däckade





lördags

I lördags åkte jag och Nicole till Kungens kurva och sladdade med Elis och Lukas, så var det med det








fredag

I fredags satt jag hemma med Nicole, Pauo, Eve och Tessan. Sen drog vi vidare till ett spelrum. så vare med det




























hur läskigt? :O


Oh happy day


Hittade gamla bilder

Klipper bort Empan, annars får man väl spö
Hon kan inte acceptera att man varit liten och ful, hihi


hahahahahahah























saknar sommar och bil, längtar till roadtrip i sommar






Snowboard

Min vän Elis, har lovat att lära mig åka snowboard. Jag har redan berättat att jag är ett hopplöst fall då dom få gångerna jag åkt skidor slutar med att jag går ner för backarna. Men det ska bli roligt och se om han lyckas lära mig någonting vettigt. Oh vad jag längtar

Här är min personliga tränare, hur coolt?
Detta ska jag också kunna innan vintern är slut, tro mig.. eller


No matter what

 


Nu kan jag ta hem folk igen, välkomna!








I can´t breathe

När jag blir ledsen, så blir jag hysteriskt ledsen. Jag gråter i timmar, vet inte vart jag ska ta vägen, jag spyr, skakar och skriker. Lyssnar på deppig musik och blir ännu ledsnare.

Men sen kickar det till, och jag bryr mig inte mer. Kroppen är helt slut, tårarna är slut, och det känns så skönt.
Ingen som får mig så ledsen, är värd mig. Jag har fällt min sista tår för dig, okej tårar då.


sked sked sked, haha

Tillbaka till sängen känner jag, såg precis ett mysigt snarkande sällskap där. hihi


RSS 2.0